Οι Άγγελοι της Χαράς είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που δημιουργήθηκε το 2014 από μια ομάδα καλλιτεχνών που κοινό σκοπό έχουν την επαναφορά της Χαράς στις ανθρώπινες ψυχές που βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Επισκέπτονται Νοσοκομεία, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ιδρύματα παιδικής προστασίας καθώς και σχολεία (ειδικά και μη).

Μέσα από μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα μεταμορφώνουν την παραμονή μικρών και μεγάλων, κάνοντάς την πιο ευχάριστη, δημιουργική, ποιοτική και κυρίως ανθρώπινη.

Το Όραμα μας είναι να απαλύνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων που περνάνε μια δοκιμασία ή βιώνουν μια ευαίσθητη φάση της ζωής τους, βοηθώντας τους να ανοίξουν ένα παράθυρο στη Χαρά. Από το 2011 επισκεπτόμαστε σε εβδομαδιαία βάση τα Νοσοκομεία Παίδων της Αττικής: Πεντέλης, Αγλαΐα Κυριακού, Αγία Σοφία καθώς και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ.

Επίσης επισκεπτόμαστε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αττική, Ιδρύματα παιδικής προστασίας καθώς και σχολεία (ειδικά και μη)Μέσα από διαδραστικές μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, μέσα από τον ρυθμό και τα τραγούδια, μέσα από ευφάνταστα κοστούμια δίνουμε μια πνοή αισιοδοξίας και ελπίδας προκειμένου η Ζωή να βγει και πάλι νικητής.

Αυτό που μας συνέδεσε από την αρχή της πορείας μας, που ξεκινάει από το 2011, ήταν η κοινή αντίληψη πως η ψυχική ενδυνάμωση μέσα από τις τέχνες ξαναγεννά την ελπίδα.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος | Ειρήνη Λεμού - Στούρτζα

Μέλη:  Κωνσταντίνος Στούρτζας - Ανδρονίκη Τουμπακάρη - Βέτα Γάκου

Διαχείριση - Γενική Διεύθυνση | Αγγελική - Αριάδνη Βούλγαρη