Μουσικός

Η Κάθριν Φιλιππαίου είναι κάτοχος διπλώματος A.R.C.T. στην παράσταση κιθάρας από το Βασιλικό Ωδείο Μουσικής του Καναδά, όπου έχει λάβει πολλά βραβεία και υποτροφίες. Η εμπειρία της ως καθηγήτρια μουσικής περιλαμβάνει διδασκαλία ιδιαιτέρων μαθημάτων, σε σχολικές τάξεις καθώς και την ανάπτυξη μουσικών προγραμμάτων σε σχολεία στον Καναδά και την Ιταλία όπου εργάστηκε επίσης ως κριτής σε διαγωνισμούς.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 14 ετών και έπαιξε σε διάφορους διάσημους χώρους, όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την πρεμιέρα πλήθους κινηματογραφικών ταινιών του Χόλυγουντ όπως "Eastern Promises" (Viggo Mortenson & Naomi Watts) και "Rachel Getting Married" (Anne Hathaway).

Η καριέρα της ως τραγουδίστρια σε συνεργασία με την Odeon Records την έβαλε στο αμερικάνικο Billboard καθώς και στις κυκλοφορίες αρκετών συλλογών που έχουν γίνει χρυσές στις Η.Π.Α και τον Καναδά. Επίσης, η δουλειά της ως κιθαρίστα ακούγεται σε σημαντικές κυκλοφορίες όπως το "Spanish Café" που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Somerset.
Ως συνθέτης, η Katherine έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια που ακούγονται σε ραδιοφωνικές παραγωγές σε ΗΠΑ και Καναδά.

Η συνεργασία της Κάθριν με τους "Αγγέλους της Χαράς" άρχισε το 2018, όπου συμμετείχε στο εθελοντικό πρόγραμμα "one-to-one fun", με δράση στην Ογκολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Συνεχίζει την επαγγελματική της σταδιοδρομία με τους "Αγγέλους" ως μουσικός, υποστηρίζοντας θεατρικές παραστάσεις σε παιδικά νοσοκομεία και σχολεία ειδικών αγωγής.