Υπεύθυνη Προγραμμάτων στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων 


Κατάγεται από την Βραζιλία, είναι χορεύτρια και σύμβουλος εναρμόνισης του φυσικού και του ενεργειακού σώματος μέσω του συντονισμού και της κίνησης, όπως, επίσης, και αναγνωρισμένη θεραπεύτρια στην "Αγκαλιά Αγάπης" κατά Jirina Prekop. Διδάσκει sambatherapy -  μια μέθοδο που βελτιώνει τις ψυχοσωματικές ικανότητες με ευχάριστο και αρμονικό τρόπο.
Έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες τόσο στην Βραζιλία, όσο και στην Ελλάδα. Είναι μέλος των “Atene Daiko”, της πρώτης ομάδας ιαπωνικών κρουστών στην Ελλάδα, καθώς και ιδρυτικό μέλος του χώρου τεχνών και ιδεών "ασκητήριον".
Στους Αγγέλους της Χαράς βρίσκεται ήδη από το 2014, παίρνει μέρος στα εξειδικευμένα μουσικοχορευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στην τρίτη ηλικία, ενώ από το 2016 είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.angelsofjoy.gr

fb: Cristina Baptista