Μουσικός και εμψυχωτής των Αγγέλων

 
Εργάζεται ως μουσικός παραδοσιακών και ethnic κρουστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές συνεργασίες και ως δάσκαλος ρυθμολογίας και κρουστών από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Η μουσικο-παιδαγωγική μέθοδος που ακολουθεί στηρίζεται στην παιδαγωγική Waldorf του R. Steiner. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά και επαγγελματικά σε πολλά δρώμενα, φεστιβάλ και εκδηλώσεις δήμων για παιδιά και εφήβους συνοδεύοντας παραμύθια με την μουσική του, σε παιδικά θεατρικά, καθώς και σε ομάδες κουκλοθέατρου. Είναι ιδρυτής της πρώτης ομάδας Ιαπωνικών κρουστών στην Ελλάδα με την ονομασία  “Atene Daiko”.
Στην ομάδα των Αγγέλων της Χαράς βρίσκεται από το 2013 και πλαισιώνει μουσικά τις θεατρικές παραστάσεις στα νοσοκομεία και τα ιδρύματα για παιδιά, ενώ συμμετέχει ως μουσικός – κρουστός στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Επίσης, συντροφεύει με παιδική λύρα τα νεογέννητα στο Τμήμα Νεογνών του Αγλαΐα Κυριακού. Από τον Φεβρουάριο του 2017 σπουδάζει θεραπευτικό τραγούδι στην 4ετή Σχολή Αποκάλυψης της Φωνής.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb: Nikos Souliotis Taiko