Υπεύθυνος Προγραμμάτων στα Νοσοκομεία - Υπεύθυνος Τμήματος Εθελοντών


Είναι τραγουδοποιός, τραγουδιστής και ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής "Δήλος" της Δήμητρας Χατούπη και απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας «ΟΜΟΡΟΣ». Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αναλόγια, παρουσιάσεις βιβλίων & ποιητικών συλλογών, φεστιβάλ και μουσικά αφιερώματα.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Butoh και Commedia dell'arte καθώς και μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, ενώ παίζει διάφορα μουσικά όργανα. Το 2016 εξέδωσε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Η Αλίκη στη χώρα των Τραυμάτων».
Στην ομάδα των Αγγέλων της Χαράς βρίσκεται από το 2015, γράφει τα τραγούδια των θεατρικών παραστάσεων, συμμετέχει ως ηθοποιός - τραγουδιστής - εμψυχωτής στα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται στα νοσοκομεία, ενώ από το 2016 έχει αναλάβει την οργάνωση όλων των δράσεων που υλοποιούν οι Άγγελοι στα νοσοκομεία.

 

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb: Vasilis Panagiotidis