ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΥ

Μουσικός, Τραγουδίστρια

Είναι επαγγελματίας μουσικός, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Έχει κάνει σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του ΔΙΕΚ Χαϊδαρίου. Είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων και έχει ολοκληρώσει προγράμματα Μουσικοθεραπείας, Μουσικοκινητικής Αγωγής, Φωνητικής στο Τραγούδι, Συμβουλευτικής Διαχείρισης Διαζυγίου Γονέων, καθώς και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες, με σταθμό τον Νίκο Παπάζογλου. Έχει κάνει συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ δισκογραφικά έχει δύο προσωπικούς δίσκους και αρκετές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών.

Στις δράσεις των «Αγγέλων της Χαράς» συμμετέχει ως μουσικός και ως τραγουδίστρια.

 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr