ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2022 

Οι «Άγγελοι της Χαράς» ακολουθώντας την αποστολή τους και πιστοί στο έργο προσφοράς για τους ηλικιωμένους, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνική Γεροντολογική & Γηριατρική Εταιρεία (Ε.Γ.Γ.Ε.) (https://www.gerontology.gr/).  

Έπειτα από διαδικτυακή συνάντηση της Προέδρου και Ιδρύτριας των «Αγγέλων της Χαράς» κας Ειρήνης ΛεμούΣτούρτζα με τον Πρόεδρο της Ε.Γ.Γ.Ε. κ. Ιωάννη Καραϊτιανό, τον Σύμβουλο Οργάνωσης & Ανάπτυξης των «Αγγέλων της Χαράς» Τάκη Αθανασόπουλο και την Υπεύθυνη Προγραμμάτων για Ηλικιωμένους των «Αγγέλων της Χαράς» Cristina Baptista, υπογράφηκε σχετικό Σύμφωνο.  

Μέσω του συμφώνου επικυρώνεται η επιστημονικού χαρακτήρα συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την ποιοτική διεύρυνση των δραστηριοτήτων των «Αγγέλων της Χαράς» προς εκπαιδευτικές, ερευνητικές και καλλιτεχνικές ενέργειες, οι οποίες απευθύνονται στα άτομα της τρίτης ηλικίας. 

Οι δυο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό σκοπό τη στήριξη του ευαίσθητου αυτού πληθυσμού. 

Οι «Άγγελοι της Χαράς», προσβλέπουν σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και κοινά επωφελή συνεργασία με την Ε.Γ.Γ.Ε. και νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο της κ. Καραϊτιανό 

https://www.gerontology.gr/

 

 

 

 

 

 

_____________________________

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι μια Εμψυχωτική Ομάδα που προσφέρει ψυχοκοινωνική στήριξη μέσω της τέχνης σε παιδιά που νοσηλεύονται ή που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, σε ηλικιωμένους και σε άτομα με αναπηρίες. Δημιουργήθηκε το 2011 και πήρε νομική μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας το 2014.  

Στα 10 χρόνια ζωής μας έχουμε συνεργαστεί με περισσότερους από 110 φορείς, και έχουμε δώσει χαρά σε πάνω από 15.000 ωφελούμενους/ες 

Δείτε αναλυτικά τις δράσεις μας στο www.angelsofjoy.gr και στα social media:  

Facebook: https://www.facebook.com/angelsofjoy.gr  

Instagram: https://www.instagram.com/angelsofjoy.gr/  

You-tube: https://www.youtube.com/channel/UC4YT_syE4V2TVYaAVJzJvGw  

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@angelsofjoy.gr ή στο 215 5257 111. 

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr