Αλληλεγγύη

 

Με εργαλείο μας την τέχνη και έμπνευση τον ανθρωπισμό

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το όραμά μας έχει τις ρίζες του στο 2011, όταν αποφασίσαμε πως θέλουμε να δράσουμε, προκειμένου η χαρά και η τέχνη να αποκτήσουν περισσότερο αισθητή παρουσία σε περιβάλλοντα όπου οι άνθρωποι δοκιμάζονται, όπως είναι για παράδειγμα, τα νοσοκομεία.

Από τότε μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι (από νεογνά μέχρι ηλικιωμένοι) έχουν δεχτεί την ευεργετική παρέμβαση των «Αγγέλων της Χαράς», καθώς στηρίζουμε τη δύσκολη καθημερινότητα παιδιών, ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία κάθε ηλικίας.

Οι δράσεις μας πραγματοποιούνται στα Νοσοκομεία Παίδων της Αττικής (Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», «Η Αγία Σοφία»), στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ», σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας και Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, σε Φορείς ΑμεΑ, Ειδικής Αγωγής και Ειδικά Σχολεία, καθώς και σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ), Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) και Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), αγκαλιάζοντας δημιουργικά τα συναισθήματά τους.

Ειδικά εκπαιδευμένοι καλλιτέχνες, παιδαγωγοί και μουσικοθεραπευτές υλοποιούν συστηματικά ψυχοεκπαιδευτικά καλλιτεχνικά προγράμματα, ειδικά προσαρμοσμένες παραστάσεις στις ανάγκες πληθυσμών ΑμεΑ, εμψυχωτικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις, μουσικοθεραπεία και μουσικοχορευτικά προγράμματα. Αγκαλιάζουμε παιδιά, αλλά και ηλικιωμένους, ενώ, μέσα από την τέχνη, τους βοηθάμε να βιώσουν και πάλι όμορφες και ευχάριστες στιγμές.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΣΕ

ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ & ΙΔΡΥΜΑΤΑ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια όταν παρακολούθησα τα προγράμματα των «Αγγέλων» είναι ότι προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί. Και με αυτή την έννοια προσφέρουν μία εμπειρία σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη που είναι μοναδική και που ίσως στη ζωή τους δεν έχουν ξαναδοκιμάσει

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες στο ΤΕΝ. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Ρ. ΤΕΝ

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, [email protected]