ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

Υπεύθυνος Ψηφιακών Προγραμμάτων, Ψυχολόγος

Είναι παιδοψυχολόγος και εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού. Σπούδασε στο τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου της Τουλούζης στη Γαλλία. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια θεατρικού κλόουν με τη Nicole Garreta και τη Juliette Jamois.

Έχει εργαστεί σαν παιδοψυχολόγος στην Τουλούζη σε σχολεία και σε διαφορά ιδρύματα (ΑμεΑ, κέντρα ημέρας), όπου ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη θεραπευτική χρήση του κλόουν. Το 2016 συν-δημιούργησε το θεατρικό έργο «Neurotypiks» με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού στις νευρολογικές διαταραχές. Το έργο παίχτηκε σε διάφορα ιδρύματα της Τουλούζης. 

Από το 2019 συμμετέχει στις δράσεις των «Αγγέλων της Χαράς» ως εμψυχωτής σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας και στα Νοσοκομεία Παίδων. Από το 2020 ανέλαβε τη θέση του Υπευθύνου Ψηφιακών Δράσεων όπως και τον συντονισμό του προγράμματος «Angel Clown».

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr