ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΩΔΗ

Μουσικοθεραπεύτρια

H Χριστίνα Καλλιώδη είναι μουσικοθεραπεύτρια με πολυετή κλινική εμπειρία και ιδρύτρια του Κέντρου Μουσικής Ψυχοθεραπείας «ηχώ».  Σπούδασε μουσική στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Μουσικοθεραπεία στο Anglia Ruskin University στη Μ. Βρετανία.

Απέκτησε κλινική εμπειρία σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Νοσοκομείο Mount Sinai Beth Israel και έχει περαιτέρω εκπαίδευση στη μουσικοθεραπεία στην επιλόχειο περίοδο και στην παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ελλ. Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών και εκπρόσωπός του στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Μουσικοθεραπειας. Είναι τελειόφοιτη εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια.

Οργάνωσε, σχεδίασε και υλοποιεί το πρόγραμμα μουσικοθεραπείας των «Αγγέλων της Χαράς» στη ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και συμμετέχει σε δράσεις στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγια Σοφία» καθώς και στο Παράρτημα ΑμεΑ Δυτικής Αθήνας.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr