ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΛΙΑΤΗ

Υπεύθυνη Προγραμμάτων σε Νοσοκομεία Παίδων, Ηθοποιός και σκηνοθέτις των θεατρικών έργων

Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτις. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή Δ.Φωτιάδη, κινηματογράφο στη σχολή Χατζίκου και clown στη σχολή Caramba της Μαδρίτης.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα («Βάκχες» σκην. Άρη Μπινιάρη, «Ιφιγένεια στη Χώρα των Ταύρων» σκην. Άννα Κοκκίνου κ.ά.). Έχει σκηνοθετήσει για τον κινηματογράφο Δαναό τις παιδικές παραστάσεις «Ο Μικρός Πρίγκηπας» και «Ο Μάγος του Οζ» και τις παραστάσεις «Θησέας & Αριάδνη», «Shirley Valentine», «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο» και «Ολυμπιακοί Αγώνες» που παίχτηκαν σε κρουαζιερόπλοια της «Louis Cruises».

Από το 2014 εργάζεται ως ηθοποιός με τους «Αγγέλους της Χαράς», το 2017 ανέλαβε τη σκηνοθεσία των θεατρικών τους έργων, ενώ από το 2019 είναι υπεύθυνη Τομέα Νοσοκομείων.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr