ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

Υπεύθυνος Θεραπευτικών Προγραμμάτων και Φορέων ΑμεΑ, Μουσικοθεραπευτής

Είναι μουσικοθεραπευτής με σημαντική κλινική εμπειρία σε ατομικές συνεδρίες και ομάδες. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη μουσικοθεραπεία το 2003 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εργάζεται με παιδιά και ενήλικες στον τομέα της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής, καθώς και με νευρολογικούς και ογκολογικούς ασθενείς. Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Μουσικοθεραπείας (BAMT), ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών (Ε.Σ.Π.Ε.Μ.) όπου έχει διατελέσει πρόεδρος και ανήκει στο μητρώο εποπτών του συλλόγου.

Εντάχθηκε στην ομάδα των «Αγγέλων της Χαράς» το 2018, οπότε και υλοποίησε δράσεις σε Νοσοκομεία και Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας. Από το 2019 ανέλαβε τη θέση του Υπευθύνου Θεραπευτικών Προγραμμάτων (μουσικοθεραπεία) και του Τομέα Φορέων για Άτομα με Αναπηρία.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr