ΕΡΜΙΟΝΗ ΔΟΒΑ

Ερμηνεύτρια Τραγουδιού, Ηθοποιός

Η Ερμιόνη Δόβα είναι μια ηθοποιός που της αρέσει πολύ να τραγουδάει! Είναι απόφοιτη του Θεατρικού Εργαστηρίου των Άκη Δαβή και Ρούλας Πατεράκη.

Έχει παίξει σε πλήθος παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους, σε θεατρικές σκηνές, φεστιβάλ, ανοιχτούς χώρους και αυτο-οργανωμένα εγχειρήματα, στην Αθήνα, στην επαρχία και στο εξωτερικό. Επίσης έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια υποκριτικής, φωνητικής, χορού και σωματικού θεάτρου, με μια συνεχή λαχτάρα για την εξέλιξη της τέχνης της. Τελευταία ασχολείται με το θεραπευτικό τραγούδι.

Στους «Αγγέλους της Χαράς», συμμετέχει ως ηθοποιός στις παραστάσεις που πραγματοποιούνται στα Νοσοκομεία Παίδων και ως τραγουδίστρια και εμψυχώτρια στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr