ΚΛΑΙΡΗ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Υπεύθυνη Προγραμμάτων σε Φορείς Παιδικής Προστασίας

Είναι θεατρολόγος, θεατροπαιδαγωγός και συγγραφέας. Κάτοχος πτυχίου θεατρολογίας (ΕΚΠΑ) και MA Εφαρμοσμένου Θεάτρου (Goldsmiths, University of London).

Παρακολούθησε τον διετή κύκλο «Διόρθωση & Επιμέλεια Κειμένων» (ΕΚΕΒΙ), καθώς και σεμινάρια δημιουργικής γραφής. Εργάστηκε ως συν-συγγραφέας παιδικών βιβλίων (ΚΕΔΡΟΣ) και επιμελήτρια, ενώ έκανε θεατρικές διασκευές στα ελληνικά και στα αγγλικά. Δούλεψε ως βοηθός σκηνής (Παιδική Σκηνή Μαριάννα Τόλη), βοηθός σκηνοθέτη και θεατρολόγος, και ήταν ιδρυτικό μέλος του χώρου τεχνών και ιδεών «ασκητήριον».

Στο Λονδίνο εργάστηκε ως βοηθός δασκάλου εικαστικών και θεάτρου, έκανε εθελοντισμό σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ παρακολούθησε εργαστήρια θεατρικών τεχνικών: Ensemble Theatre (Ariane Mnoushkine), Playback κ.ά.

Από το 2018 είναι στη Συγγραφική Ομάδα των «Αγγέλων της Χαράς», ενώ παράλληλα είναι Υπεύθυνη Προγραμμάτων σε Φορείς Παιδικής Προστασίας.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr