ΜΙΧΑΕΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ

Υπεύθυνη Λειτουργιών, Υπεύθυνη Τμήματος Εθελοντών

Έχει σπουδάσει Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει κάνει μεταπτυχιακό επάνω στη Διοίκηση της Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν στη Διοίκηση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, στη διαχείριση εθελοντών και στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Έχει απασχοληθεί σε διάφορες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα και έχει εργαστεί ως εθελόντρια σε οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών που στηρίζουν παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άτομα με αναπηρία. Παράλληλη ενασχόληση αποτελεί η διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας.

Βρίσκεται στους «Αγγέλους της Χαράς» από το 2017. Σήμερα, είναι Υπεύθυνη Λειτουργιών του φορέα, Υπεύθυνη Χορηγιών καθώς και Υπεύθυνη για το Τμήμα Εθελοντών.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr