ΝΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗ

Ιδρυτικό μέλος των «Αγγέλων της Χαράς»

Είναι ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος και έχει συνεργαστεί με κανάλια όπως ΕΡΤ, ΝΕΤ και MEGA. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις στο «Θέατρο Βορείων Προαστίων» και στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου», ενώ έχει κάνει stand up comedy στο θέατρο «Τόπος Αλλού».

Έχει πλούσιο εθελοντικό έργο (θεατρικές παραστάσεις για συγκέντρωση τροφίμων, παραστάσεις σε παιδιά με αναπηρία κ.ά.), είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φίλοι των Αστέγων», ενώ συμμετέχει ενεργά σε πλήθος οργανώσεων για την στήριξη ευπαθών ομάδων (ασθενείς, μετανάστες, άποροι, παιδιά με αναπηρία).

Το 2011, ξεκίνησε μαζί με την Ειρήνη Λεμού–Στούρτζα τους «Αγγέλους της Χαράς». Από τότε, μέχρι σήμερα, τραγουδά στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και ανήκει στη συγγραφική ομάδα των θεατρικών έργων.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr