Πώς χρηματοδοτούμαστε

 

Από ανθρώπους όπως εσείς!

ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ

Το έργο των «Αγγέλων της Χαράς» στηρίζεται σε αφιλοκερδή καλλιτεχνική και επιστημονική προσφορά.

Δωρεές ιδρυμάτων και ιδιωτών, που εμπνέονται από το έργο μας, χρηματοδοτούν τις δράσεις μας σε Νοσοκομεία και Ιδρύματα, προκειμένου να βρεθούμε κοντά σε παιδιά, ηλικιωμένους και Άτομα με Αναπηρία.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας μέσω της τέχνης, στοχεύοντας να απαλύνουμε τον πόνο και να περιορίσουμε τα αισθήματα μοναξιάς και απόγνωσης.

Αν έχετε τη δυνατότητα, στηρίξτε κι εσείς τη δράση μας. Αν είστε υποστηρικτές μας, μείνετε μαζί μας!

Σας χρειαζόμαστε.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΣΕ

ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ & ΙΔΡΥΜΑΤΑ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια όταν παρακολούθησα τα προγράμματα των «Αγγέλων» είναι ότι προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί. Και με αυτή την έννοια προσφέρουν μία εμπειρία σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη που είναι μοναδική και που ίσως στη ζωή τους δεν έχουν ξαναδοκιμάσει

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες στο ΤΕΝ. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Ρ. ΤΕΝ

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, [email protected]