Προσαρμοσμένες θεατρικές παραστάσεις

Προσαρμοσμένες θεατρικές παραστάσεις

Οι «Άγγελοι της Χαράς», γνωρίζοντας πως η πρόσβαση σε καλλιτεχνικά δρώμενα για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δεδομένη, πραγματοποιούν τις θεατρικές παραστάσεις τους σε φορείς ΑμεΑ. Δίνουν έτσι τη δυνατότητα στους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τη χαρά της τέχνης.

Οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις των «Αγγέλων της Χαράς» για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και άτομα με αναπηρία είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε πληθυσμού (π.χ. αυτισμός, κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης). Κάθε παράσταση περιλαμβάνει σκηνές όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να αλληλεπιδράσουν με τους ηθοποιούς και γίνονται μέρος του καλλιτεχνικού βιώματος, ανακαλύπτοντας τις αξίες του έργου.

Όλα τα έργα γράφονται από τη συγγραφική ομάδα των «Αγγέλων της Χαράς» και βασίζονται σε ανθρωπιστικές και παιδαγωγικές αξίες όπως αυτές της αγάπης, της φιλίας, της αλληλεγγύης, του σεβασμού κλπ. Η μουσική, βασικό στοιχείο του έργου, είναι πρωτότυπη σύνθεση από τους καλλιτέχνες των «Αγγέλων της Χαράς», ειδικά γραμμένη για το εκάστοτε έργο.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr