Πρόγραμμα Χορού και Θεάτρου για προνήπια σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας

Οι «Άγγελοι της Χαράς» στοχεύουν, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τον χορό και την μουσική να βοηθήσουν τα παιδιά να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματάτους, ώστε η ενέργειά τους να διοχετεύεται δημιουργικά και να μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά.

Με συγκεκριμένες τεχνικές και ασκήσεις του θεάτρου (αυτοσχεδιασμός, δραματοποίηση ιστοριών κ.ά.) και με την καθοδήγηση έμπειρων καλλιτεχνών-εμψυχωτών, καλλιεργείται η φαντασία, η εμπιστοσύνη και η αίσθηση του ανήκειν.

Μέσα από την κίνηση και τον χορό τα παιδιά μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται και να συνεργάζονται. Αποκτούν πειθαρχεία και αναπτύσσουν σιγά σιγά μια καλύτερη σχέση και έλεγχο του σώματός τους. Και το σημαντικότερο, μαθαίνουν να προσπαθούν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

»

Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια … είναι ότι οι «Άγγελοι της Χαράς» προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Προσφέρουν μία εκδήλωση, η οποία δεν είναι ούτε μόνο καλλιτεχνική, ούτε μόνο εκπαιδευτική, ούτε μόνο ανθρωπιστική. Είναι όλα αυτά μαζί.

 

Αλέξης Κόκκος, καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Οι χαρούμενες δονήσεις σας ράγισαν τον πάγο του πόνου, αφήνοντας δροσοσταλίδες ελπίδας σε αυτούς που νιώθουν πληγωμένοι. Συνεχίστε το καλό έργο, επιστρέφει σε εσάς.

 

Οδυσσέας, Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» Καλαμάτας

«Άγγελοι της Χαράς» να είστε καλά! Αυτή τη ζεστασιά, τα χαμόγελα, την καλοσύνη που χαρίζετε απλόχερα σε όλα τα παιδιά με όλα όσα κάνετε κάθε φορά γι αυτά δεν ξέρω αν φτάνει μία ζωή για να σας επιστραφούν πίσω από τις ευχές όλων μας.

 

Ειρήνη Χασαλεύρη, Φυσικοθεραπεύτρια, Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ. Ευχαριστώ που μου δώσατε χαρά στις στενάχωρες μέρες μου.

 

Κορίτσι 14ων ετών, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
LIBERTAD LTD & SPECIALS DIGITAL
 
COPYRIGHT © 2019 ANGELS OF JOY
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μιχαλακοπούλου 125, 115 27, Αθήνα, 215-5257111, info@angelsofjoy.gr